10. dec, 2017

straling neutraliseren met de flower of live

Alles heeft energie en kan als trilling worden geduid in Boviswaarde. Boven 6500 Boviswaarde is er sprake van gezondheid.
Computers en mobiele telefoons hebben een Boviswaarde van 4000 en zijn dus schadelijk voor je gezondheid.
Door een afbeelding van de flower of live, die de trilling van de Bron vertegenwoordigt, verhoog je de trillingswaarde naar 9000 voor je computer en 11000 voor je mobiel.
Ook in de meterkast kun je dit symbool in combinatie met het Ohm teken hangen om de negatieve straling te neutraliseren.

Voor degenen die het verschil lijfelijk willen ervaren, kun je het volgende doen. Je gaat liggen. Iemand duwt rustig tegen je bekken. Dan beweegt je bekken mee. Leg je mobiel op je lichaam en laat je weer wiegen vanuit je bekken. Dan bemerk je dat de energie in je bekken stagneert en op slot gaat. Leg nu een symbool van de flower of live bij je mobiel en je bekken beweegt weer met dezelfde soepelheid als voordat je je mobiel op je lichaam plaatste.
Het gaat me niet om een curiositeit als ervaring hierin, maar om het besef dat je basisgevoel in wat wezenlijk voor je is verstoord wordt.