22. feb, 2018

entiteiten

De aanwezigheid van entiteiten of dolende zielen is veel voorkomend en wordt veelal onderkend. Iedereen kan er mee in aanraking komen zonder besef te hebben in mate dat het je belast. De onzichtbare wereld is er echter wel en kan je bepalen op fysiek, emotioneel, energetisch en mentaal niveau.
Op fysiek niveau kan dit fenomeen zich uiten in vermoeidheidsklachten en koude ledematen, maar ook ziektes kunnen hiermee samenhangen.
Er kunnen zich gedragsveranderingen voordoen, wat zich kan uiten in dwangmatig gedrag, agressief gedrag, het angstig (tot doodsangst aan toe of een hang naar de dood) of depressief zijn, gehinderd worden door verslavingen. Iemand kan het ene moment een herkenbaar normaal gedrag vertonen om vervolgens plotseling een ander gedrag te vertonen. Je herkent in die zin ook het gedrag als niet eigen aan degene die je kent. Er kan sprake zijn van grensoverschrijdend gedrag.  

Ook bij jonge kinderen met slaapproblemen en onverklaarbare angsten kan dit fenomeen zich voordoen.  Kinderen die helderziend zijn kunnen in verbinding staan met dierbare of onbekende overledenen.
Wanneer ze nog niet goed verankerd zijn in hun lichaam staan ze nog open voor andere dimensies, wat tot allerlei verstoringen  kan leiden.